A növekedési faktorok és a Luminesce szérum

 

Az előző bejegyzésben az őssejtekről írtunk. Most Dr. Nathan Newman felfedezéséről lesz szó, melyben az őssejteknek jelentős szerepe van.

Mint korábban volt róla szó, a hasi zsírszövetek is raktároznak őssejteket. Dr. Newman plasztikai sebész gyakran végzett zsírleszívást és sajnálta, hogy az értékes őssejtek a műtét végeztével a kukában kötöttek ki. Elhatározta hát, hogy egy olyan eszközzel szívja le a nemkívánatos zsírt páciensei hasáról, melyekkel az értékes sejtek nem sérülnek. 

15364911_m.jpg

Dr. Newman a leszívás után az őssejteket centrifugálási eljárással nyerte ki a zsírszövetből, ezt követően pedig visszainjekciózta őket a páciensbe.

Ahhoz, hogy a gondolatmenetet tovább folytathassuk elengedhetetlen, hogy írjunk pár szót a növekedési faktorokról. Mik is ezek?

Jeladó molekulák, melyek a testen kívül is életben maradnak, nem úgy, mint az őssejtek. A növekedési faktorok speciális jeleket adnak a bőrsejteknek, melyekben így speciális műveletek mehetnek végbe.

A transzformáló növekedési hormon β (TGF-B) a kollagéntermelést, a keratinocyta növekedési faktor (KGF) a szöveti sejtek növekedését serkenti, míg az interleukin csökkenti a gyulladásokat.

A plasztikai sebész olyan különleges gél állagú szérumot fejlesztett ki, melyben az őssejtek életben maradtak, sőt, osztódtak is. Ebből az anyagból az orvos kinyerte az őssejteket, így abban csak a növekedési faktorok maradtak az értékes információkkal.

Dr. Newman szérumának összetételét szabadalom védi és a termék kizárólag a Jeunesse-nél elérhető. 250 növekedési faktor található a Jeunesse sejtfiatalító szérumjában, ezt követi az éjszakai és a nappali krém, a testápoló, a hidratáló maszk, majd az arclemosó.

A termékek megoldást kínálnak az égési sérülésekre, a hegekre, a narancsbőrre, a kopaszodásra, a májfoltok és öregségi foltok eltüntetésére, de akár az ekcémára, a pikkelysömörre és egyéb bőrbetegségekre is.

A Luminesce termékcsalád az arcbőr és az egész test megfiatalítására és a bőr egészségének és szépségének megőrzésére a legfantasztikusabb.